Fergeteges vígjátékot láttunk vasárnap délután a József Attila Színházban. A jól ismert, klasszikus rajzfilm szereplői, most a színpadon elevenedtek meg.

A macska egér konfliktus véget nem érő harcát, a gengszter háború eseményeit követtük nyomon, amikor az egértársadalom élete veszélyben forog. A magával ragadó történet során a jó és rossz küzdelmének lehettünk részesei, amely bővelkedett cselszövésben, fondorlatos akciókban, ahol megjelent a barátság és a szerelem is, sok-sok humorral, mókával és vidámsággal fűszerezve.

A magával ragadó zenés, táncos darab önfeledt kikapcsolódást nyújtott a gyerekek számára. A színes díszlet, a látványos jelmezek, a színészek ámulatba ejtő táncos produkciója mindenkit lenyűgözött. Mosolyt csalt az arcokra, vidámságot a szívekbe. Jó szórakozásban, felejthetetlen élményben volt része a Különleges Gyermekotthon 2. csoportjának.

Hálásan köszönjük a József Attila Színház dolgozóinak, azt a figyelmességet és törődést, amivel a mozgáskorlátozott gyermekek felé fordultak és végig a segítségükre voltak.

 

Fót, 2023. január 24.